Заява Федерації профспілок України з приводу безпідставного стягнення з громадян комісії при сплаті за спожитий газ

До Федерації профспілок України надходять численні звернення спілчан з обуренням щодо додаткового стягнення банківськими установами комісії при сплаті населенням рахунків за спожитий природний газ.

Наголошуємо - це відбувається в умовах знецінення трудових доходів і пенсій громадян, критично високим рівнем безробіття, падінням купівельної спроможності населення, що призводить до збільшення глибини і масштабів бідності.

В умовах багатократного підвищення цін на природний газ, Уряд вчергове робить спробу додатковими поборами обікрасти пересічних громадян України. Неспроможність відповідних центральних органів виконавчої влади налагодити ефективну співпрацю з територіальними відділеннями газопостачальних компаній, банками та Укрпоштою знову б’є по кишеням українців.

Федерація профспілок України ВИМАГАЄ від Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Антимонопольного комітету України, газопостачальних компаній та банків негайно вирішити порушене питання на користь громадян та повернути їм незаконно стягнуті кошти.

Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.