ОСВІТА У ГРОМАДАХ: ОКРЕМІ АСПЕКТИ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ВЛАДИ В УКРАЇНІ

У лютому 2016р. на президії обкому профспілки розглядалось питання «Про роботу виборних органів організаційних ланок профспілки в умовах фінансової та адміністративної децентралізації».

З інформацією по даному питанню виступила голова обкому профспілки Скалько С.Л., яка відзначила одним із головних пріоритетів діяльності галузевої профспілки в умовах децентралізації влади та створення об’єднаних територіальних громад є збереження організаційної структури Профспілки, представництво та захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників навчальних закладів та установ освіти.

Про основні аспекти законодавчого забезпечення проведення реформи децентралізації розповіла юрисконсульт обкому профспілки Гостєва С.А.

В обговоренні даного питання взяли участь Петров С.Ю. – заст. голови обкому профспілки, Пилєнок Н.І. – голова Світловодського міськкому профспілки, Рябошапка В.П. – голова Знам’янського райкому профспілки і ін.

Про створення об’єднаних територіальних громад у Бобринецькому та Маловисківському районах розповіли голови райкомів профспілки Цесарська Л.Н. та Барановський В.Д.

На допомогу профспілковому активу обкомом профспілки розроблені методичні рекомендації «Освіта у громадах: окремі аспекти децентралізації влади в Україні».

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.