Профспілкові активісти м. Олександрії взяли участь в змаганнях з плавання

22 -23 квітня 2019 року на базі фізкультурно-спортивного комплексу Національного економічного університету імені Вадима Гетьмана проходили Всеукраїнські змагання з плавання серед працівників освіти – членів Профспілки працівників освіти і науки України.

Організатор заходу – Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України, співорганізатор – Комітет з фізичної культури та спорту Міністерства освіти і науки України.

Змагання з цього виду спорту проводилося вперше і участь брали команди із 9 регіонів України – Вінницької, Закарпатської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Сумської, Херсонської областей та міста Києва.

Завданнями цих спортивних змагань є:

• популяризація плавання як складової здорового способу життя;

• залучення працівників галузі освіти до занять фізкультурою і спортом;

• розвиток спортивно-оздоровчого напряму роботи як складової іміджу Профспілки працівників освіти і науки України;

• виявлення талановитих та найсильніших спортсменів – кандидатів до збірної команди для участі у Міжнародній спартакіаді у Республіці Болгарія.

Жіночу команду Кіровоградської області представили освітяни м. Олександрії – Дудус Олена Сергіївна, вчитель фізичної культури НВК «Марто-Іванівський ЗНЗ І-ІІ ст. - ДНЗ», голова первинної профспілкової організації закладу та Демченко Ольга Олександрівна, інструктор-методист КЗ «ДЮСШ №2». Наших плавців відзначено дипломом Профспілки працівників освіти і науки України.

Вони мають власні досягнення – звання КМСУ з плавання, неодноразові призери міських та обласних змагань з настільного тенісу, волейболу та інших видів спорту.

Щороку представляють свою команду на традиційному туристичному зльоті серед освітян міста. Достойно представляють своїх вихованців на змаганнях та пишаються їх досягненнями.

/Files/images/1/31498.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.