Старт звітів і виборів у профспілці

12.09.2019 р. відбулося засідання президії обкому профспілки працівників освіти і науки України на якому розглядалися такі питання:

• Про кількісний склад делегатів на 21-у обласну звітно-виборну конференцію профспілки та делегованих до складу обласного комітету профспілки;

• Про проведення 24-го обласного туристсько-спортивного зльоту працівників освіти.

• Про підсумки роботи рай/міськ/комів профспілки, профкомів обласного підпорядкування щодо оздоровлення членів профспілки та їх дітей влітку 2019 р.

• Про роботу первинних профспілкових організацій закладів освіти, які перебувають на території створених ОТГ Добровеличківського району в умовах змін підпорядкування бюджетних установ.

• Про обрання делегатів на VII Конференцію ФПО.

Та відбулася нарада голів рай/міськ/комів профспілки на якій розглядалось питання про підготовку та проведення звітно-виборних зборів у первинних профспілкових організаціях закладів освіти та звітно-виборних конференцій районних і міських комітетів профспілки.

Закінчується п’ятирічний період у діяльності Профспілки працівників освіти і науки України.

Відповідно до норм Статуту Профспілки у 2019-2020 рр. проводяться звіти і вибори у всіх організаційних ланках – від первинної профорганізації, районних, міських, обласних організацій та ЦК Профспілки.

З метою організованої підготовки та проведення звітно-виборної кампанії обласний комітет профспілки підготував Інформаційний вісник №15-методичні рекомендації з питань проведення звітів і виборів у профспілкових організаціях галузі, в якому сконцентровано основні документи , які рекомендуються для використання під час проведення звітів і виборів у профспілкових організаціях.

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.