Нарада голів первинних профспілкових організацій

19 вересня 2019 року відбулася нарада голів первинних профспілкових організацій обласного підпорядкування з порядком денним:

«Про підготовку та проведення звітно-виборних зборів у первинних профспілкових організаціях закладів освіти».

В.о. голови обкому профспілки Петров С.Ю., розпочинаючи нараду, акцентував увагу на роль первинних профспілкових організацій у здійснені захисту соціально-економічних прав членів Профспілки у сучасних умовах.

У своєму виступі Сергій Юрійович підкреслив, що звітно-виборна компанія – це надзвичайно важливий період у житті галузевої Профспілки. Від рівня їх проведення залежить подальша діяльність нашої організації.

Очільник профспілки зазначив, що предметом особливої уваги на звітно-виборних зборах і конференціях повинні стати питання організаційного зміцнення профспілки і єдності профспілкових лав.

Далі інспектор з організаційно-статутних питань Коваленко Т.І. окремо наголосила на важливості виконання всіх чітко продуманих і необхідних заходах, які забезпечили б проведення звітів і виборів на високому рівні і в повній відповідності до Інструкції про проведення звітів і виборів профспілкових органів у Профспілці працівників освіти і науки України та Методичних рекомендацій з проведення звітів і виборів у Профспілці працівників освіти і науки України, затверджених постановою президії ЦК Профспілки 20.03.2019р., №П-21-1.

На правові аспекти впровадження змін в законодавстві, які стосуються регулювання трудових відносин з керівниками та педагогічними працівниками звернула увагу під час виступу юрисконсульт обкому профспілки Гостєва С.А.

На завершення семінару голови ППО мали можливість поспілкуватися та отримати відповіді на запитання.

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.