У Мінекономіки здійснили повідомну реєстрацію змін до Галузевої угоди

У Мінекономіки здійснили повідомну реєстрацію змін до Галузевої угоди

У Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (Мінекономіки) повідомили ЦК Профспілки, що зміни до Галузевої угоди між Міністерством освіти і науки України та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України на 2016-2020 роки (зі змінами у редакції від 19.04.2018) зареєстровані Мінекономіки 29.01.2021 за № 2.


Як уже повідомлялося, зміни та доповнення до Галузевої угоди на 2016-2020 роки було схвалено напленумі ЦК Профспілки, що відбувся 19 квітня 2018 року.

Із чинною Галузевою угодою можна ознайомитися та звантажити у рубриці«ГАЛУЗЕВА УГОДА» на головній сторінці сайту.


Питання укладання нової Галузевої угоди між Міністерством освіти та ЦК Профспілки буде розглянуто найближчим часом на засідання президії ЦК Профспілки.

До відома

Галузева угода – один із основних нормативних документів соціального партнерства. На її підставі забезпечується реалізація досягнутих між Профспілкою працівників освіти і науки України та Міністерством освіти і науки України домовленостей про врегулювання професійних, трудових і соціально-економічних інтересів, прав і гарантій працівників освіти та студентства.

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 25

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.