Повернутися до звичайного режиму

Додаткова дотація місцевим бюджетам

Обком профспілки працівників освіти і науки України повідомляє, що згідно з частиною 5 статті 103 6 Бюджетного кодексу України розподіл додаткової дотації на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров'я здійснюється між місцевими бюджетами у порядку, визначеному обласними державними адміністраціями, за погодженням з Кабінетом Міністрів України та затверджується рішенням про обласний бюджет.

Загальна сума додаткової дотації затверджена обласним бюджетам в Додатку №7 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» в обсязі 14,9 млрд. гривень в т.ч. Кіровоградській області – 499 705,7 тис. грн.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 січня 2019 р. №14-р «Про погодження розподілу додаткової дотації на здійснення переданих з

державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров'я між місцевими бюджетами у 2019 році» обласним державним адміністраціям погоджено розподіл додаткової дотації на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров'я між місцевими бюджетами у 2019 році.

Просимо при цьому врахувати, що в області є нерозподілений залишок в сумі 35 млн. грн.

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.