Стежками рідного краю

/Files/images/20190412_125427 (600x800).jpg/Files/images/2 (800x536).jpg/Files/images/1 (800x536).jpg /Files/images/3 (536x800).jpg

Учасники Клубу молодих педагогів за сприяння міськкому профспілки працівників освіти і науки України та управління освіти, молоді і спорту Олександрійської міської ради здійснили незабутню подорож до ОНЗ «Богданівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. ім. І.Г.Ткаченка» та Державного підприємства «Чорноліське лісове господарство» Відвідування школи, ознайомлення з життєвим шляхом талановитого керівника Ткаченка Івана Гуровича, його професійною діяльністю надихнули молодих педагогів ідеями самореалізації на благодатній педагогічній ниві та надали впевненості щодо обраної професії . Біля меморіальної дошки педагога–земляка були покладені квіти.

Наступною зупинкою виїзної подорожі було Чорноліське лісове господарство, яке вразило присутніх величчю могутніх дубів та грабів, ялин та кленів, палітрою різнотрав’я, духмяним запахом. Відвідувачі мали змогу ознайомитись з напрямками роботи лісового господарства, переглянути мальовничі та дизайнерські куточки екзотичних і декоративних рослин, придбати вироби майстрів з деревини, варення та джеми з лісових ягід.

З позитивним враженням та весняно-сонячним настроєм молоді педагоги повернулися до міста.

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.